Service Apotheken & Pink Ribbon

Service Apotheken ondersteunt het werk van Pink Ribbon sinds 2015. Dat doen ze door de verkoop van de Pink Ribbon Armband. Ook in 2016 verkochten zij de Pink Ribbon Armband.

Marieke Maessen, Marketing Manager Service Apotheek Nederland B.V. "Service Apotheek: Gedreven door gezondheid. Ieder mens heeft behoefte aan veiligheid en zekerheid. Ziekte tast deze belangrijkste waarden aan. Wie ziek is voelt zich vaak onzeker over de toekomst. Als Service apotheek organisatie onderkennen wij dat. U bent bij ons niet alleen een cliënt, maar vooral ook een patiënt die zorg en aandacht verdient.
Gedreven door gezondheid voelen wij ons betrokken bij uw persoonlijk verhaal. Service Apotheek is een snel groeiende groep van ruim 425 zelfstandige, gedreven apothekers. Gezamenlijk staan wij achter het doel om zorg dicht bij huis, persoonlijk, betrokken en deskundig te houden.
In onze apotheken worden wij dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van borstkanker. Door de armbanden van Pink Ribbon te verkopen, hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de behandeling en begeleiding van borst kankerpatiënten."

serviceapotheek.leef.nl