Website Stichting Amazones

Met meer dan 35.000 maandelijkse bezoekers is de www.de-amazones.nl een belangrijk platform voor jonge vrouwen met borstkanker. Stichting Amazones ontwikkelt met onze steun een nieuwe, meer gebruikersvriendelijke website die het groeiend aantal bezoekers aankan. Bovendien wordt er een mobiele versie van de website ontwikkeld.

De website van Stichting Amazones, www.de-amazones.nl, is een zeer belangrijke informatiebron voor jonge vrouwen met borstkanker. Erkenning, herkenning en lotgenotencontact zijn daarbij de sleutelwoorden. De Amazones richten zich in hun communicatie en activiteiten op borstkankerpatiënten tot de (natuurlijke) menopauze, maar sluiten niemand buiten. 

De website is goed vindbaar en dat is te zien aan de bezoekersaantallen. Voor extra publiciteit zijn flyers beschikbaar in diverse ziekenhuizen, inloophuizen, lingeriespeciaalzaken en bij bv. oedeemtherapeuten.

De website wordt wekelijks bezocht door gemiddeld 11.000 bezoekers. Zowel de website als het forum worden beide goed bezocht. Er worden bv. dagelijks meerdere nieuwe profielverhalen gestart en er zijn ook veel reacties op deze verhalen door lotgenoten. Het forum is nog steeds dé plek om ervaringen uit te wisselen onder lotgenoten.