1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker


1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker

1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Een heftig gegeven. Vooral ook omdat we allemaal wel 7 vrouwen om ons heen kennen. Voor wie doneer jij? Voor je zus? Je buurvrouw? Je dochter? Een collega? Een vriendin? Je moeder? Of doneer je voor jezelf?

Doneer voor onderzoek


Shop & Support

Shop & Support


De feestdagen staan voor de deur. In de webshop vind je heel veel leuke items om cadeau te geven of te vragen. En je steunt er belangrijk borstkankeronderzoek mee.
Koop de jaaragenda 2018 voor een vriendin, een sleutelhanger voor je dochter of een sportieve drinkfles voor je moeder.

Bestel je voor 18 december de Agenda 2018?
Dan verzenden we je bestelling gratis!

Koop een cadeautje


Nieuws

10 nov, 2017

Bloemenactie Albert Heijn zeer succesvol

Donderdag 9 november is in de Albert Heijn Soendaplein in Haarlem de opbrengst van de bloemenactie van dit jaar bekend gemaakt. Marit van Egmond, Commercieel Directeur Albert Heijn, overhandigde een cheque van ruim anderhalve ton (!) aan Jan Willem Forch, manager Werving Pink Ribbon. Het was de 3e keer dat deze actie is opgezet. Tijdens de borstkankermaand verkocht Albert Heijn – in samenwerking met bloemenleverancier Bloom – speciale boeketten voor Pink Ribbon. Per verkocht boeket werd er € 2,50 gedoneerd aan borstkankeronderzoek.
Lees meer
09 nov, 2017

Sandd introduceert kerstzegels en steunt daarmee borstkankeronderzoek

Jaarlijks versturen we in Nederland miljoenen kerstkaarten. De markt voor decemberzegels is goed voor een volume van ca. 90 miljoen zegels. Reden voor postbedrijf Sandd om voor het eerst kerstzegels aan te bieden. Naast de reguliere zegels die het bedrijf op de markt brengt, kunnen consumenten en bedrijven nu dus ook profiteren van een scherp tarief voor kerstzegels. Per verkocht zegelvel wordt er 25 eurocent gedoneerd aan borstkankeronderzoek.
Lees meer