OverLeven met borstkanker


Doneer & deel een hart

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Wetenschappelijk onderzoek is voor vele vrouwen van levensbelang. Help mee meer onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken.
Doneer aan Pink Ribbon en deel een persoonlijk hart voor een dierbare die met borstkanker te maken heeft om zo te laten weten dat je aan haar denkt.

Ja, ik doneer een hartKom in actie voor borstkankeronderzoek

Wil je in actie komen en geld ophalen voor borstkankeronderzoek? Op ons actieplatform vind je allerlei evenementen en acties waar je aan mee kunt doen. Bijvoorbeeld de Dam tot Dam Wandeltocht op 16 september, de Pink Walk & Run op 1 oktober of Altena Rond op 14 oktober.

Start je eigen actie


Nieuws

31 jul, 2017

Internettherapie verhelpt vermoeidheid na borstkanker

Een nieuwe internettherapie voor ernstige vermoeidheid na borstkanker werkt: ongeveer driekwart van de patiënten is na afloop van de therapie niet langer ernstig moe. Ook hebben de vrouwen minder psychische klachten en beperkingen in hun dagelijks leven. Dit blijkt uit een door Pink Ribbon gefinancierd onderzoek van het AMC, het Radboudumc en het Nederlands Kenniscentrum Chronische Vermoeidheid (NKCV), dat op 15 juni is gepubliceerd in het tijdschrift Cancer. De online therapie is vanaf juli beschikbaar als standaardzorg bij het NKCV in Amsterdam.
Lees meer
26 jul, 2017

MCD en Boon's Markten organiseren nieuw evenement voor Pink Ribbon

De MCD en Boon's Markten gaan dit jaar, naast een statiegeldbonnen actie, ook een wandeling organiseren ten bate van Pink Ribbon. Op 14 oktober a.s. wordt dit nieuwe evenement voor Pink Ribbon georganiseerd: Altena Rond. Een wandelevenement waarbij er een tocht van 17 kilometer wordt gewandeld. Start- en finish is Fort Altena in Werkendam. Het streven is om maximaal 500 deelnemers hier aan mee te laten doen en 15 duizend euro bij elkaar te lopen.
Lees meerPinkribbon.nl gebruikt cookies:
  • om de website te analyseren en te verbeteren (Google Analytics cookie die geaggregeerde gebruiksstatistieken genereert);
  • zodat je websitepagina's via social media kunt delen (bijvoorbeeld via Facebook en Twitter);
  • zodat je op andere sites een uitnodiging kunt ontvangen om Pink Ribbon te steunen (via tracking cookies).
  • Lees hier meer over cookies

Akkoord

PINKRIBBON.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'Akkoord' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Hier kun je meer lezen over onze cookies en hoe ze worden gebruikt.
Akkoord