Agenda

jun

24

za 24: Durea Wandeltocht - Drunen

Zaterdag 24 juni wordt voor de 10e keer de Durea Wandeltocht gehouden. Deze wandeling, georganiseerd en gefinancierd door schoenenfabriek Durea in Drunen is inmiddels niet meer weg te denken uit de omgeving. Deelnemers wandelen een mooie route door de omgeving rondom de Loonse en Drunense Duinen. Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan Pink Ribbon.
Meer informatie: http://www.dureawandeltocht.nl/
Je kunt je deelname ook laten sponsoren via een eigen persoonlijke pagina op ons sponsorplatform: https://acties.pinkribbon.nl/evenement/10e-durea-w...

Website: http://www.dureawandeltocht.nl/

Lees meer

jun

25

zo 25: Fotoexpositie Bold - Naarden

Zondag 25 juni is de opening van fototentoonstelling 'Bold' van Carolien Sikkenk / Photoline in de Grote Kerk Naarden. De expositie is vrij toegankelijk en is te bezichtigen van zondag 25 juni tot en met vrijdag 21 juli.

Carolien Sikkenk fotografeerde vrouwen die hun haar hebben verloren. Driekwart van deze vrouwen werd kaal als gevolg van chemotherapie. De overige vrouwen hebben de auto-immuunziekte alopecia, waardoor het haar kan uitvallen en vaak niet meer terugkeert. Twee verschillende oorzaken met hetzelfde uiterlijke resultaat. Met deze fotoserie wil Carolien een ander beeld scheppen.


Website: http://www.expo-bold.com/

Lees meer

jul

9

zo 9: Hippe Hebbedingen Fair - Groenlo

Op zondag 9 juli 2017 voor de vierde keer een hippe, creatieve fair georganiseerd in de Achterhoek, genaamd; Hippe Hebbedingen Fair! Een unieke plek waar creativiteit wordt samengebracht
en aan een breed publiek wordt gepresenteerd. Ook Pink Ribbon is met een stand aanwezig.
Dit jaar organiseren wordt de fair gecombineerd met een foodplein; Fine Fresh Foods & Drinks. Daar worden de lekkerste gerechten en hapjes gepresenteerd, zodat je tussen het shoppen door, even kunt bijkomen onder het genot van een hapje en drankje. De fair vindt plaats op de meest sfeervolle groene locatie van het centrum van Groenlo; rondom de Oude Calixtuskerk. Het event begint om 12.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Lees meer

sep

16

za 16: WK Soling - Muiden

Soling Club Nederland organiseert van 16 tot en met 22 september de wereldkampioenschappen Soling. Vanuit de hele wereld worden rond de vijftig deelnemende boten verwacht. De wedstrijden worden georganiseerd vanuit Muiden, door de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging.
De Internationale Soling klasse bestaat sinds 1965 en is een voormalige Olympische 3-persoons kielboot. In de Soling wordt nog actief gezeild in zo’n 22 landen. De Wereldkampioenschappen in de klasse rouleren over de continenten. In 2017 is Europa weer aan de beurt.
De Soling Club Nederland heeft bedacht om het WK speciaal te maken door geld in te zamelen voor Pink Ribbon.

Lees meer

sep

16

za 16: Dam tot Dam Wandeltocht

Op zaterdag 16 september kun je voor de 15e keer meelopen met de Dam tot Dam Wandeltocht.

Pink Ribbon is als het officiële goede doel verbonden aan deze wandeltocht van Amsterdam naar Zaandam.

Wil jij meedoen en ook meer borstkankeronderzoek mogelijk maken? Bij inschrijving kun je een donatie doen aan Pink Ribbon. Ook kun je via het actieplatform jouw prestatie laten sponsoren. Hier lees je er meer over: https://acties.pinkribbon.nl/evenement/dam-tot-dam...

Website: http://www.damtotdamwandeltocht.nl/

Lees meer

sep

16

za 16: Golf Diva Röhnisch Ladies Tour 4 Pink - Someren

Schrijf je in voor de Röhnisch Ladies Tour 4 Pink op Golfbaan De Swinkelsche op zaterdag 16 september.
18-holes wedstrijd, single stableford met prachtige wedstrijdprijzen van Röhnisch.
Leden Zaanse Golfclub betalen €25,-. Niet-leden betalen €25,- + €40,- greenfee, totaal €65,- . Hiervan gaat €10,- direct naar Pink Ribbon. Het inschrijfgeld betaal je bij de ontvangsttafel op de dag zelf.

Website: https://acties.pinkribbon.nl/actie/golfbaan-de-swinkelsche

Lees meer

sep

17

zo 17: Dam tot Damloop

Zondag 17 september kun je deelnemen aan het grootste hardloopevent van Nederland: Dam tot Damloop!
Ren 40 Engelse mijl van Amsterdam naar Zaandam en laat je prestatie sponsoren voor onderzoek op het actieplatform van Pink Ribbon: https://acties.pinkribbon.nl/evenement/dam-tot-dam...
Kijk voor meer informatie over inschrijven etc op http://www.damloop.nl/.


Website: http://www.damloop.nl/

Lees meer

sep

25

ma 25: Golf Diva Röhnisch Ladies Tour 4 Pink - Nuntspeet

Schrijf je in voor de Röhnisch Ladies Tour 4 Pink op Rijk van Nunspeet op maandag 25 september.
18-holes wedstrijd, single stableford met prachtige wedstrijdprijzen van Röhnisch.
Leden Rijk van Nijmegen betalen €25,-. Niet-leden betalen €25,- + €45,- greenfee, totaal €70,- . Hiervan gaat €10,- direct naar Pink Ribbon. Het inschrijfgeld betaal je bij de ontvangsttafel op de dag zelf

Website: https://acties.pinkribbon.nl/actie/rijk-van-nunspeet

Lees meer

sep

30

za 30: Fietstocht Hardenberg - 30 september

Stap jij 30 september op de fiets?
Wil jij ook meehelpen om geld te verzamelen voor onderzoek? Of wil je elkaar een hart onder de riem steken? Fiets dan met mee tijdens de 7e Ladies fietstocht voor Pink Ribbon in Hardenberg.
Er is plek voor 175 vrouwen. De deelneemsters worden ontvangen vanaf 9:30 uur bij Grandcafé Docks en vertrekken om 10:00 uur vanuit Hardenberg. Tussen de middag is er lunch bij De Rheezerbelten om 's middags af te sluiten bij theater De Voorveghter waar het cheque bedrag voor Pink Ribbon bekend gemaakt zal worden.
De kosten voor deelname bedraagt 15 euro (dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en onderweg een heerlijke lunch en afsluitend een leuke verrassing).
De organisatie zoekt sponsoren en deelnemers wordt gevraagd om hetzelfde te doen. Maak hier actiepagina aan en deel deze onder je familie, vrienden, collega's en buren en vraag hen om jou te sponsoren.
En vergeet het natuurlijk niet te delen op Facebook, Twitter enz.


Website: https://www.facebook.com/fietsenpinkribbon.hardenberg?fref=ts

Lees meer

okt

1

zo 1: Pink Walk & Run

De 5e editie van de Pink Walk & Run belooft een waar feest te worden! Op zaterdag 1 oktober kleurt heel Westerbork en omgeving roze.
Ren en loop mee in (de omgeving van) Westerbork en draag bij aan meer borstkankeronderzoek. Op ons actieplatform kun je je prestatie laten sponsoren.

https://acties.pinkribbon.nl/evenement/5e-pink-wal...


Website: http://www.pinkwalk.nl/

Lees meer

okt

7

za 7: Pink Ride - Ermelo

In de borstkankermaand oktober worden er door KNHS weer diverse Pink Rides; Enjoy the Ride buitenritten voor Pink Ribbon georganiseerd.
Stap jij ook op je paard en rijd je mee? Schrijf je in voor onderstaande rit:
7 oktober – KNHS-terrein Ermelo
Kijk ook op de Facebookpagina van Enjoy the Ride voor meer informatie of voor andere ritten en data.

Geef je op en maak van jouw buitenrit een sponsorrit!
Op het actieplatform van Pink Ribbon maak je jouw eigen sponsorpagina aan waarmee je je naasten om een donatie voor borstkankeronderzoek kunt vragen.

Website: https://www.knhs.nl/buitenrijden/enjoy-the-ride-ritten/rittenkalender/

Lees meer

okt

7

za 7: Borstkankersymposium - Putten

Op 7 oktober a.s. organiseert het bestuur van Stichting Jij Speelt de Hoodfrol samen met Borstkankervereniging Nederland voor de 3e keer het Borstkankersymposium.
Het voorlopige programma is bekend en kan nagelezen worden op de website.

De toegang is € 20,-. Het symposium is in Kasteel de Vanenburg in Putten.


Website: http://borstkankersymposium.nl/

Lees meer

okt

14

za 14: Altena Rond - Land v Heusden en Altena

De MCD en Boon's Markten gaan dit jaar, naast een statiegeldbonnen actie, ook een wandeling organiseren ten bate van Pink Ribbon. Het streven is om maximaal 500 deelnemers hier aan mee te laten doen.
De Altena loop zal van start gaan op 14 oktober tussen 8.30 - 9.30 uur. De deelnemers verzamelen op het startpunt en gaan een prachtige wandeling van ca. 17 km maken. De tocht voert door Sleeuwijk, door polderland met runderen en paarden en langs de woning van dokter Tinus in Woudrichem. Onderweg krijgen de deelnemers natuurlijk een hapje en drankje aangeboden. Ook loopt de tocht via het Liniepad en kom je uiteindelijk weer terug bij het beginpunt waar de deelnemers een eenvoude lunch krijgen.

Het inschrijfgeld is € 10,- per persoon. En natuurlijk is het geweldig als iedere deelnemer zich laat sponsoren voor een mooi bedrag. Dat kan op het actieplatform.

Meer informatie over aanmelden volgt zo spoedig mogelijk.Lees meer