Agenda

okt

20

vr 20: Oh my Day Festival - Leeuwarden

HÉT NIEUWE INDOOR FESTIVAL VOOR VROUWEN.
Van 20 t/m 22 oktober, als de herfst voorzichtig haar intrede doet, opent het WTC Expo in Leeuwarden haar deuren voor een nieuw festival voor vrouwen: Oh My Day. Oh My Day is hét indoor festival van het noorden dat aanvoelt als een heerlijk, ontspannen, zomers weekend. Bezoeksters kunnen op Oh My Day niet alleen met hun voeten in het zand genieten van de leukste optredens, maar ook lekker shoppen, workshops volgen, heerlijk eten en zich in de watten laten leggen.

Ook Pink Ribbon is hier aanwezig met een stand met merchandise. Je koopt er o.a. de nieuwe Pink Ribbon Armband of de Pink Ribbon Agenda.Lees meer

okt

25

wo 25: Maak van je shit een hit Salon - Amsterdam

De Maak-van-je-shit-een-hit Salon
In het kader van de Oktober Borstkankermaand speelt Mira van der Lubbe op 25 en 26 oktober – inloop 19:30 uur, aanvang 20:00 uur - haar voorstelling Maak van je shit een hit in De Huiskamer op de Kalkmarkt 8 in Amsterdam. Twee avonden waarin thema’s uit haar voorstelling extra worden belicht.
Maak van je shit een hit is een sprankelende one-woman show over hoe te leven als je weet dat je belast bent met een erfelijk borstkanker-gen. Over de gevolgen daarvan en het maken van keuzes. Een krachtig verhaal over een wrange realiteit en je daar niet door laten kisten.
Na het spelen van haar voorstelling ontvangt Mira oncologisch chirurg Emiel Rutgers en journalist Daan Borrel die haar speciaal voor deze gelegenheid geschreven column voorleest. Onder leiding van een moderator zal met hen in gesprek worden gegaan. Bij beide bijeenkomsten zal Eva van Manen muziek maken en is de installatie Kunstborsten/Borstenkunst van Liselotte Wijnma te zien. Kijk voor meer informatie op www.maakvanjeshiteenhit.nl en reserveer via info@maakvanjeshiteenhit.nl.

Website: https://www.maakvanjeshiteenhit.nl/nieuws/demaakvanjeshiteenhitsalon

Lees meer

nov

8

wo 8: Saunadag voor borstkankerpatienten - Haarsteeg

Woensdag 8 november van 10.30 tot 17.00u is er in Sauna Brabant een saunadag voor lotgenoten.
Een saunabezoek is een fijn uitje. Het is heerlijk ontspannend, of je nu met iemand samen gaat, of alleen. Na een borst- besparende operatie of een amputatie kan een bezoek aan de sauna beladen zijn. Maar het is jammer om jezelf om deze reden je favoriete saunabad te onthouden.
Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van de weldaad van de sauna organiseert Brabant Sauna, in samenwerking met de Borstkanker Sauna Groep, op woensdag 8 november een geheel verzorgde (besloten) saunadag voor borstkanker lotgenoten.

Heb je interesse? Wacht niet met reserveren en bel
06-20308782 of 073-5113131.Website: http://www.brabantsauna.nl/

Lees meer

jul

6

vr 6: 4 mijl van Emmen - Emmen

Noteer 6 juli 2018 in je agenda! Dan is de 1e editie van de Ladies Night Run Emmen!
Pink Ribbon is als goed doel hieraan verbonden.
De website is in aanbouw en inschrijven kan vanaf februari 2018.Lees meer