Borstkankersymposium - Putten

Op 7 oktober a.s. organiseert Stichting Jij Speelt de Hoofdrol voor de 3e keer het Borstkankersymposium in Kasteel de Vanenburg in Putten. Van Patiënten voor Patiënten. Het programma is in nauwe samenwerking met
Borstkankervereniging Nederland samengesteld en kan nagelezen worden op de website. Het thema van dit jaar is Tijd om te kiezen.
Welke keuzes zijn er? Waarom is bewust kiezen als je te maken krijgt met borstkanker zo belangrijk? En soms ook zo lastig? Je hoeft het niet alleen te doen! Wat kan helpen en welke ondersteuning is er?
Met een line up van diverse sprekers en onderwerpen is een programma samengesteld dat bezoekers informeert en inspireert.
Bekijk het programma

Middagsymposium KANKER EN ARBEID
Kanker en arbeid staat prominent op de agenda omdat nog steeds 1 op de vier werknemers zijn of haar baan kwijtraakt. In de middag kunt je kiezen om het middagsymposium over dit thema te bezoeken. Door het organiseren van het middagsymposium, separaat aan het borstkankersymposium, wordt de borstkankerpatiënt een plek geboden waar zij de mogelijkheden en onmogelijkheden kunnen bespreken met experts. Ook de werkgevers zijn van harte uitgenodigd om mee te komen.
De toegang van het borstkankersymposium is € 20,-. Wil je alleen naar het middagsymposium, dan kost dat € 15.


datum: 7 oktober
tijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
plaats: Kasteel de Vanenburg
adres: Putten