Borstkankersymposium 2018 - Doorn

Zaterdag 6 oktober 2018 vindt de vierde editie plaats van het Borstkankersymposium georganiseerd door Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. Dit jaar op Landgoed Zonneheuvel in Doorn. Het symposium ‘Van patiënten voor patiënten’ staat in het teken van ‘Gehoord worden’. Gehoord worden als patiënt, als partner, als moeder, vader, als werknemer. Uit de evaluatie van 2017 bleek dat dit thema veelvuldig was ingevuld voor dit jaar.
Stichting Jij Speelt de Hoofdrol vraagt dit jaar extra aandacht voor de consequenties van borstkanker voor de partner, de kinderen, het gezin.
Gehoord worden door je zorgverleners is een vereiste om te kunnen beslissen over je behandeling. Gehoord worden door je familie, je gezin maar ook op het werk, is belangrijk zodat je alles rustig op een rij kunt zetten. Samen stil staan bij wat belangrijk is in je leven en dat mee te nemen in gesprekken over behandel- en nazorgkeuzes. Bij borstkanker zijn er vaak veel keuzes en zo wordt het mogelijk dat de uiteindelijke beslissing zo goed mogelijk past bij jou, je voorkeuren, je leven. Dat geeft vertrouwen en grip!
Kijk op de website voor meer informatie, het programma en het bestellen van kaarten.


datum: 6 oktober
tijd: 09:30 uur tot 17:00 uur
plaats: Landgoed Zonneheuvel
adres: Doorn