Borstkankersymposium - Putten

Borstkanker. Het overkomt jou niet alleen.
Kwaliteit van je leven houdt niet op wanneer je borstkanker hebt gehad. Misschien zie je de waarde van het leven nog wel duidelijker. Echter… de diagnose borstkanker gooit je wereld overhoop. Je werk, je gezin, je relatie, alles wat zo belangrijk is, lijkt even naar de tweede plek te worden geschoven. Weer gezond worden is prioriteit. Naast de behandeling in het ziekenhuis, zijn er veel vrouwen die bewust op zoek gaan naar oplossingen voor de problemen waar zij tegen aan lopen, tijdens maar ook na de behandeling. Alles stukje bij beetje weer opbouwen. Je weer goed voelen, weer kunnen sporten, weer blij zijn met je zelf, binnen je gezin, relatie en werk. Kortom weer genieten van het leven. En als zodanig geaccepteerd worden door je omgeving.
Tijdens het borstkankersymposium op 8 oktober in Kasteel de Vanenburg in Putten komen vrouwen zoals jij samen om tips, adviezen en kennis te halen zodat je zelf de regie weer in handen krijgt naar het leven dat jij wilt.

Wanneer: 8 oktober 2016
Waar: Kasteel de Vanenburg in Putten
Wat: een afwisseling van workshops en plenaire sessies over de late gevolgen van borstkanker, gezondheid, werk, voeding en zelfregie.
Schrijf je nu in en ontmoet vrouwen die niet bij de pakken neerzitten maar op zoek gaan naar kwaliteit van leven. www.borstkankersymposium.nl


datum: 8 oktober
tijd: 00:00 uur tot 00:00 uur
plaats: Kasteel De Vanenburg in Putten