Dam tot Dam loop

Bemachtig jij één van de 55.000 startbewijzen voor de 32e Dam tot Damloop? Dan sta jij zondag 18 september met enkele absolute wereldtoppers op de Prins Hendrikkade in het centrum van Amsterdam om via de IJtunnel 10 Engelse Mijl af te leggen naar hartje Zaandam! Aangemoedigd door 250.000 toeschouwers en tientallen live muziekoptredens, die garant staan voor een enorme happening.

Heb je een eigen startnummer en wil je voor Pink Ribbon lopen? Maak dan je persoonlijke Pink Ribbon actiepagina aan en vraag je familie, vrienden, kennissen en collega’s om je te sponsoren!

Heb je geen eigen startnummer en wil je op een startbewijs van Pink Ribbon deelnemen? Dan loop je met 80 andere Pink Ribbon lopers in een Pink Ribbon running shirt. Om de kosten van startnummer en het shirt te dekken vragen we je 50 euro inschrijfgeld over te maken. Verder garandeer je dat je je door je familie, vrienden, collega’s en kennissen voor minimaal 150 euro zal laten sponsoren. Hiermee draag je bij aan de doelstelling van de Stichting. Mail naar Geeske via acties@pinkribbon.nl om je aan te melden. Je ontvangt instructies hoe het inschrijfgeld over te maken. Na ontvangst hiervan bevestigen we je gegarandeerde startnummer.


datum: 18 september
tijd: 00:00 uur tot 00:00 uur