Fietsroute Kamperland

Vanaf 6 mei is het 3 maanden lang mogelijk om vanuit Camping Anna Friso in Kamperland (Zeeland) de Roze Route te fietsen. Op deze route van 15 kilometer zijn 24 foto’s te zoeken en op elke foto staat een vraag of een opdracht. Deze prachtige route is een eerbetoon aan voormalig campingbazin Marian, die helaas 5 jaar geleden overleden is aan borstkanker.
Marian heeft de route ooit uitgestippeld en nu heeft de rest van het team er een fotowedstrijd aan gekoppeld. Voor 5 euro kun je de route kopen bij de receptie. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Pink Ribbon en daarom is alles zo Pink mogelijk gemaakt, met roze papier, roze vragen en nog veel meer! Voor de eerste 25 deelnemers is er een cadeautje, waar ook een consumptiebon inzit voor een heerlijke roze koek in eetcafé de Strandhoek.
De route is drie maanden lang beschikbaar en voor de winnaars zijn er leuke prijsjes! Dus kom gezellig langs bij Camping Anna Friso in Zeeland, waar de nieuwe mascotte Sem al klaar staat om iedereen te verwelkomen!


datum: 6 juli
tijd: 00:00 uur