Fietstocht Hardenberg

Stap jij 1 oktober op de fiets?
Iedereen kent wel iemand waarvoor je op de fiets wilt stappen, want borstkanker treft 1 op de 7 vrouwen in Nederland. In 2014 waren er ruim 17.000 diagnoses en 118 mannen. De overlevingskansen stijgen, maar nog steeds sterven er 9 mensen per dag aan de gevolgen van borstkanker in Nederland. Daarom wordt er ook dit jaar weer gefietst voor Pink Ribbon. Wil jij ook meehelpen om geld te verzamelen voor onderzoek? Of wil je elkaar een hart onder de riem steken? Fiets dan mee tijdens de 6e Ladies fietstocht voor Pink Ribbon.
Op zaterdag 1 oktober gaat de fietstocht van start, er is plek voor 175 vrouwen. De deelneemsters worden ontvangen vanaf 9:30 uur bij Grandcafé Docks en vertrekken om 10:00 uur vanuit Hardenberg. Tussen de middag wordt er geluncht bij De Rheezerbelten om 's middags af te sluiten bij theater De Voorveghter waar het cheque bedrag voor Pink Ribbon bekendgemaakt zal worden.
De kosten voor deelname bedraagt 15 euro (dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en onderweg een heerlijke lunch en afsluitend een leuke verrassing).
Aan iedere deelnemer wordt gevraagd om minimaal € 30,- aan sponsorgeld in te brengen. Op deze manier kan er een mooi bedrag gedoneerd worden aan Pink Ribbon. Meld je hier aan!


datum: 1 oktober
tijd: 00:00 uur tot 00:00 uur