Golftoernooi Zeeuws Pink - Lamswaarde

Voor de zesde keer organiseert Zeeuws Pink een evenement voor Pink Ribbon. De opbrengst van dit evenement gaat geheel naar de stichting. Na meerdere succesvolle High Tea’s en een Italiaanse middag gaat de organisatie voor de tweede keer op de sportieve toer. Op zaterdag 16 juli worden er bij de Petrus en Paulus Hoeve in Lamswaarde verschillende sportieve activiteiten georganiseerd. Kies jij voor een wandeltocht door de mooie polders van Lamswaarde? Of ga je een balletje slaan op de prachtige nabijgelegen golfbaan om kennis te maken met de ontspannen golfsport?
Zowel ervaren als onervaren golfers krijgen hiervoor de kans. Ook is er de mogelijkheid om je aan te melden voor midgetgolf. Daarnaast worden er verschillende golftoernooien georganiseerd. Zo kunnen golfers in het bezit van het GVB (golfvaardigheidsbewijs) meedoen aan een golftoernooi op de 9 holes Par 3 baan. Je kunt je hier ook per flight aanmelden. Onervaren golfers zonder GVB kunnen kennismaken met golf op de Short Golfbaan. De Putting Green wedstrijd heeft een leuke actie. Zo maak je bij deelname aan deze wedstrijd, € 5,- per keer, kans op het winnen van een ballonvaart en je mag zo vaak proberen als je wilt!
Om 10:00 uur word je ontvangen met een kopje koffie of thee en krijg je te horen bij welk evenement je bent ingedeeld, afhangend van waarvoor je je hebt aangemeld. Rond 13:00 uur word je weer terug verwacht voor een aperitief en krijg je een heerlijke ‘Outdoor Cooking-lunch’ geserveerd. Bij aanmelden kun je jouw keuze tussen vis of vlees doorgeven. Drank tijdens de lunch is voor eigen rekening. Om 16:00 uur zal het toernooi afgelopen zijn.
Wil je je aanmelden? Meld je dan eerst telefonisch aan bij Annemiek via 06 – 51 107 243 of bij Marianne via 06 – 30 058 150. Daarna dien je vooraf je betaling te doen (€ 35,- p.p. voor volwassenen of € 15,- p.p. voor kinderen) naar NL 93 ABNA 0578 2114 24 t.n.v. Zeeuws Pink t.a.v. A. Dophemont, o.v.v. je naam, emailadres en activiteit.


datum: 16 juli
tijd: 00:00 uur tot 00:00 uur
plaats: Petrus & Paulus hoeve in Lamswaarde