Maak van je shit een hit Salon - Amsterdam

De Maak-van-je-shit-een-hit Salon
In het kader van de Oktober Borstkankermaand speelt Mira van der Lubbe op 25 en 26 oktober – inloop 19:30 uur, aanvang 20:00 uur - haar voorstelling Maak van je shit een hit in De Huiskamer op de Kalkmarkt 8 in Amsterdam. Twee avonden waarin thema’s uit haar voorstelling extra worden belicht.
Maak van je shit een hit is een sprankelende one-woman show over hoe te leven als je weet dat je belast bent met een erfelijk borstkanker-gen. Over de gevolgen daarvan en het maken van keuzes. Een krachtig verhaal over een wrange realiteit en je daar niet door laten kisten.
Na het spelen van haar voorstelling ontvangt Mira oncologisch chirurg Emiel Rutgers en journalist Daan Borrel die haar speciaal voor deze gelegenheid geschreven column voorleest. Onder leiding van een moderator zal met hen in gesprek worden gegaan. Bij beide bijeenkomsten zal Eva van Manen muziek maken en is de installatie Kunstborsten/Borstenkunst van Liselotte Wijnma te zien. Kijk voor meer informatie op www.maakvanjeshiteenhit.nl en reserveer via info@maakvanjeshiteenhit.nl.


datum: 25 oktober
tijd: 19:30 uur tot 21:30 uur