Op adem - Winterswijk

Vrijwilligers van Borstkankervereniging Nederland en Pink Ribbon organiseren op 13 oktober in Winterswijk 'Op adem'. Een interactief evenement om samen op adem te komen na borstkanker.

OP ADEM: tijdens én na borstkanker
Vrijwilligsters van de BVN en ambassadrices van Pink Ribbon uit de regio slaan de handen ineen om een platform te geven om informatie en ervaring te delen. Heidi Schreurs, Desirée Heerdink (beide van de BVN) Mineke Betting-Fukking, Liz Brockötter en Aniek Hof (van Pink Ribbon) organiseren samen op zondag 13 oktober a.s. een interactief event: OP ADEM, voor lotgenoten en hun omgeving.
"Voor zowel patiënt als naasten komt er veel op je af. We willen betrokkenen graag informeren en als het ware een gesprekspartner bieden. We hebben diverse regionale gespecialiseerde ondernemers uitgenodigd op het gebied van haarwerken, protheselingerie en beauty. Ook komen er spreeksters vanuit fysio- en oedeemtherapie en een care for women specialiste. Zij delen graag hun kennis en zijn aanwezig voor vragen en advies. Daarnaast staat Pink Ribbon met een eigen stand om merchandise te verkopen. Ook is Fotokastje aanwezig om het geheel met de leukste foto's, door jezelf gemaakt, te omlijsten."

Dit alles vindt plaats bij Hertog Karel van Gelre, Markt 25 in Winterswijk. De inloop is vanaf 11.30 uur en de start om 12.00 uur. Het complete programma inclusief koffie/thee, twee frisdrank en hapjes eindigt om 15.30 uur. De kosten hiervoor zijn € 10,-, dit kan ter plekke worden voldaan. Aanmelden voor 8 oktober via mail: winterswijk@borstkanker.nl of Facebook pagina: OP ADEM, interactief event. Er zijn een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. De opbrengst van de ticketverkoop en merchandise gaat naar Pink Ribbon.

Download de flyerdatum: 13 oktober
tijd: 11:30 uur tot 15:30 uur
plaats: Hertog Karel van Gelre
adres: Markt 25