Pink Walk & Run

Op 2 oktober 2016 vindt de 4e editie van de Pink Walk plaats. De afgelopen drie jaar is dit evenement een enorm succes geweest. Er lopen ongeveer 1000 wandelaars mee en het heeft in 3 jaar tijd meer dan € 56.000,- opgehaald voor borstkankeronderzoek!

Deelnemers kunnen kiezen uit een wandeltocht van 6, 10 of 16 kilometer. Daarnaast wordt er dit jaar ook een Pink Run georganiseerd!
Dit is een run van 5 of 10 kilometer door Westerbork en omgeving. De opbrengst van zowel de Pink Walk als Run gaat naar Pink Ribbon. De inschrijfkosten voor volwassenen is € 10,- en voor kinderen t/m 12 jaar € 5,-.
Uiteraard kunnen de deelnemers zich laten sponsoren om nog meer geld op te halen voor het goede doel. Vanaf 1 mei kun je je inschrijven voor dit evenement op www.pinkwalk.nl.

Om de dag compleet te maken kan iedereen deelnemen aan een gezamenlijke lunch in Brasserie Diggels in Westerbork voor € 8,50,-.
De organisatie hoopt ook dit jaar weer op een mooie opkomst en een fantastische opbrengst, mede doordat er met de Pink Run een geheel nieuwe doelgroep wordt aangesproken.

Laat je sponsoren op onze actiesite!


datum: 2 oktober
tijd: 00:00 uur tot 00:00 uur