Pink Wandeling Dashorsterpad

De Pink Wandeling Dashorsterpad is een wandeling op één van de klompenpaden van de provincies Utrecht en Gelderland. Het Dashorsterpad is een wandelroute van ongeveer 12.5km langs boerenland en de Grebillinie in de Gelderse Vallei. Hierbij wordt u geleid door het mooie, rustige, agrarische gebied van Scherpenzeel, Woudenberg en Leusden.­ De Pink Wandeling Dashorsterpad is op zaterdag 14 oktober a.s. en start om 9.30 's ochtends. Indien er veel deelnemers zijn is er ook een start om 10.30 en eventueel 11.30.

Het doel van deze wandeling is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Pink Ribbon, daarom vragen wij om een bescheiden 10 euro per deelname. Het zou geweldig zijn als iedere deelnemer zich ook laat sponsoren voor een mooi bedrag. U loopt hiervoor een prachtige route in gezelschap en financiert hierdoor mee aan projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.
Dus trommel jouw vrienden, vriendinnen, zussen, broers, ooms en tantes op om jou te sponsoren of om gezellig mee te lopen! Kun je zelf helaas niet deelnemen? Voel je dan vrij om te doneren aan Pink Ribbon.

https://acties.pinkribbon.nl/evenement/pink-wandel...datum: 14 oktober
tijd: 09:30 uur tot 00:00 uur