Symposium “Vrouw en kanker, hoe kom ik weer in mijn kracht!” - Sneek

Symposium “Vrouw en kanker, hoe kom ik weer in mijn kracht!” in Sneek op zaterdag 30 september is voor vrouwen die geraakt en/of betrokken zijn bij kanker, maakt niet uit welke kankersoorten.
Op zaterdag 30 september a.s. organiseert De Skulp, centrum voor leven met kanker in Friesland, i.s.m. de Soroptimistclub Friesland-Zuidwesthoek een uniek symposium. Deze vindt plaats in het Atrium, Oud Kerkhof 11, te Sneek. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom. De toegang is gratis. I.v.m. de catering wordt vooraf aanmelden op prijs gesteld, dit kan via de website www.deskulp.nl middels het inschrijfformulier of via info@deskulp.nl.
De openingsrede wordt verzorgd door Professor dokter in de oncologie Manon Huizing. Zij is zeer betrokken bij haar patiënten en heeft recent het boek "Passie voor de patiënt, werken met kanker" uitgebracht.

Sprekers, informatiestands en speed-daten
In de grote zaal wordt doorlopend door diverse sprekers betrouwbare informatie gegeven inzake: Re-integreren binnen je werk/ Lymfoedeem, hoe kom ik weer lekker in mijn vel/ Psychosociale hulpverlening/ Seksualiteit bij kanker/ Lymfe-en borstreconstructies en Chemobrain.
Hiernaast staan in de vrije inloopruimte informatiestands die je de hele dag kunt bezoeken en is er de mogelijkheid te kunnen speed-daten (stel de vraag die je bezighoudt) met professionals.
Skulp-café
In het Skulp-café is er een luisterend oor, tijd voor een bakje koffie en kunt u genieten van de muziek van “It Matters”.
Het volledige programma vindt u op onze website www.deskulp.nl en/of onze facebookpagina.datum: 30 september
tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur