You Better Pink - Weesp

Na een succesvol dansfeest organiseert You Better Pink dit jaar een uitgebreid en mooi verzorgd viergangendiner in de Grote Kerk in Weesp. Wat dit viergangendiner bijzonder maakt is dat elke dinergang door een andere ‘Weesper’ horecagelegenheid wordt bereid. Stuk voor stuk zijn de horecaondernemers enthousiast over de nieuwe opzet van deze avond. De opbrengst van deze avond is traditiegetrouw bestemd voor Pink Ribbon.
Tijdens het viergangendiner is er plaats voor 20 tafels voor 10 personen. Met jouw gezelschap kun je een tafel reserveren. Wees er snel bij, want de verkoop gaat hard! De laatste tafel wordt bij opbod verkocht. Kosten: € 1.000,- per tafel.

Het belooft een mooie avond te worden waar nog lang over gesproken wordt. You Better Pink hoopt op een spectaculaire opbrengst voor Pink Ribbon. Naast het diner op 5 november, biedt de organisatie verschillende manieren aan om de hoge verwachting te verwezenlijken. Zo kun je doneren via de online collectebus, later dit jaar bieden op 1 van de vele veilingstukken, tegen betaling jouw favoriete nummer aanvragen tijdens Pink request op 26 en 27 augustus, een polaroidfoto laten maken tijdens het Sluis en Bruggenfeest bij de You better Pink stand of later dit jaar (september/oktober) je statiegeldbonnetjes inleveren bij diverse supermarkten.
Schrijf je snel in, het belooft een spectaculaire avond te worden!
Nieuwsbrief: mailen naar info@youbetterpink.nl
Facebook
Online collectebus


datum: 5 november
tijd: 00:00 uur tot 00:00 uur
plaats: De Grote Kerk in Weesp