Actieverhalen

Golf Duinzicht Den Haag - € 2234,40

Dinsdag 3 oktober jl. speelden 54 dames van Golf Duinzicht Den Haag hun laatste wedstrijd traditioneel voor Pink Ribbon.

Anna Friso Zingt- 1800 euro

Zes vrienden organiseerden voor de 10e keer een meezingavond op de camping.

Sherrytea Toernooi

Het DD Gooische Vrouwen Sherrytea toernooi is een tennistoernooi, wat georganiseerd wordt door 7 tennisverenigingen in het Gooi. Dit jaar leverder het 9 duizend euro op!

Fietstocht Rozenburg - 24 juni

In maart 2016 werd er bij Thessa borstkanker geconstateerd. Tijdens de behandelingen ontstond het idee om een sponsortocht voor Pink Ribbon op te zetten. En zo geschiedde.

Veiling haringvat Hulst

Op 14 juni werd in Hulst het eerste Haringvaatje geveild. De opbrengst hiervan was € 675,-. En, dit bedrag is geschonken aan Pink Ribbon.

Pink Day Fitland - Deurne

De Pink Day vond plaats op zondag 8 januari van 13:00 uur tot 16:00 uur in Fitland Deurne. Aan deze dag was het goede doel Pink Ribbon verbonden. Deze dag had twee doelstellingen en dit waren ‘de vrouwen een leuke dag aanbieden’ en ‘zoveel mogelijk geld ophalen voor Pink Ribbon’.

Alfa Accountants en Adviseurs

Zaterdag 1 oktober was Alfa Accountants en Adviseurs aanwezig op de Fokveedag te Hoornaar. Een drukbezochte en goede dag.

Herfstfair voor Pink Ribbon

Een geslaagd evenement met een opbrengst van in totaal € 619.00.
De herfstfair was geweldig. Standhouders hebben allemaal ook een prijsje voor de loterij gegeven en er was een schapenvacht geschonken die per opbod verkocht is…

Yogales

Op 20 oktober werd er een yogales gegeven waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon ging.

Racefactory Ladies rijdt de Junk Yard Race voor Pink Ribbon

Snel worden de laatste stickers op de raceauto van het Racefactory ladies team geplakt. Er is gezonde spanning voelbaar want over een uur gaat de 6-uur durende Junk Yard Race op circuitpark Zandvoort van start.