Ladiesbingo - Franeker

Vrijdag 24 juni stroomde Grand Café De Doelen in Franeker rond 20.45 uur boordevol enthousiaste vrouwen van zeer divers pluimage. De weken voorafgaand aan de ladiesbingo waren deelnemers en geïnteresseerden via Facebook op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en nieuw ontvangen prijzen. De avond was dan ook binnen no time uitverkocht! Bij aankomst werden alle dames op een roze loper onthaald en naar hun tafel begeleid, alwaar diverse hapjes en een welkomstdrankje voor hun klaarstond.
Klokslag negen barstte de Magic Nights Ladiesbingo los onder de bezielende leiding van twee fanatieke presentatoren, die de avond openden met een korte uitleg over het doel van Pink Ribbon. Acht bingorondes - elk met een eigen thema, zoals Pretty in Pink, Fashion en Zomer - werden afgewisseld met korte pauzes, extra prijzenrondes en een loterij. De Franeker middenstand had zich niet gierig opgesteld bij het sponsoren van fantastische prijzen, dus over de prijzen hadden de 100 deelneemsters niet te klagen.
De avond werd afgesloten met een Magic Nights afterparty, waarbij ook mannen welkom waren. Hen werd wel gevraagd een vrijwillige bijdrage in de Pink Ribbon box te deponeren. Beide onderdelen van de avond waren een daverend succes, met een mooie opbrengst voor Stichting Pink Ribbon!