De Dag van Pink Ribbon's Maastrichtsche Ladies Open 2016


Om 09:00 meldden de eerste Ladies zich al voor de Pink Ribbon's Maastrichtsche Ladies Open 2016. Opgewekte gezichtjes. Roze tenues.Ze hebben er zin in. De inschrijving verloopt vlot. Kopje koffie met roze gebak....Nog wat loten verkocht voor de Tombola ( opbrengst: € 875!). Tegen 16 uur kwamen ze na een vermoeiende maar fijne golfronde terug in het clubhuis, waar hen een gevarieerd en super gezellig programma wachtte.

Allereerst een gezellig Rosé proeverij, vergezeld door een heerlijk verfijnd borrelhapje. Ze werden echt verwend. Daarna werd omgekleed voor het diner en de prijsuitreiking. Voordat we met alle feestelijkheden begonnen werd uitgebreid stilgestaan bij alle dames die het gevecht tegen borstkanker hadden verloren of er nog midden in zaten. Een minuut stilte.
Uiteindelijk werd een prachtig eindbedrag gerealiseerd: € 4.675,00

Alle sponsoren, businessclubleden van IGM, Ladies die hebben meegedaan aan de wedstrijd, gulle gevers....iedereen die een steentje heeft bijgedragen, hoe klein ook, super bedankt. Het was een bewogen dag, vol emotie, een traan en een lach. We hebben genoten en mogen blij zijn en dankbaar dat we dit hebben mogen meemaken.
Met liefde gedaan.

De Ladies van De Maastrichtsche