Fit4u2 Europaplein Heemskerk

Mooie opbrengst Fit4u2 en Europaplein voor Pink Ribbon
Op zaterdag 24 september heeft Fit4u2 een groot SportEvent georganiseerd tijdens de nationale burendag waarbij ook het winkelcentrum Europaplein haar steentje heeft bijgedragen. In de gymzaal aan de Marnestraat werden 3 clinics gegeven, namelijk Tacoyo, Yoga en Zumba. Lessen die ook in het groepslesrooster van Fit4u2 zijn opgenomen.
Bij Fit4u2 zelf was een braderie met o.a.biologische wijn (Plezier in Wijn), Zumbawear, Oriflame, Juttersgeluk, biologische producten van la Baliza, glitterschminken, het bodypaintboek ‘getekend door’, expositie van Bert vd Schans en kon men de stoelmassage van Kosha ervaren, de massagepraktijk die is gevestigd bij Fit4u2. Op het Europaplein waren diverse activiteiten georganiseerd, stonden er diverse kraampjes en waren er activiteiten voor kinderen. De Zumba-dames van Fit4u2 gaven een flashmob in het winkelcentrum. Al deze activiteiten waren georganiseerd om geld op te halen voor Pink Ribbon. De totale opbrengst is uiteindelijk het mooie bedrag van € 850,00 geworden. Het team van Fit4u2 en de winkeliersvereniging Europaplein wil alle deelnemers en sponsoren bedanken voor hun bijdrage.