Rit Bikergirls

"Zondag begon de dag om 11:30 op de parkeerplaats van het AZ stadion in Alkmaar. Het was erg leuk om te zien hoe de roze motoren één voor één aan kwamen op het parkeerterrein. Ook was de cameraploeg van Hart van Nederland direct aanwezig om alles vast te leggen. Om 11:55 even snel een groepsfoto en om 12:00 begonnen wij onze rit richting Haarlem. De roze stoet van ongeveer 40 motoren trok veel bekijks richting Haarlem, veel mensen maakten foto's en filmpjes.


Eenmaal aangekomen op de grote markt in Haarlem hebben wij met de collectebussen zoveel mogelijk geld ingezameld. Na Haarlem hebben wij nog Noordwijk en Scheveningen bezocht om vervolgens de dag af te sluiten op het Rembrandtplein in Amsterdam.
Het was een super leuke dag, de dag zelf hebben wij met de collectebus nog €241,35 euro opgehaald en op onze bikergirls against cancer pagina in totaal €3116 euro dus bij elkaar hebben wij €3357,35 euro opgehaald.

Wij zijn erg blij met dit bedrag, maar zijn er ook van overtuigd dat wij volgend jaar nog veel meer kunnen ophalen! We hebben super veel positieve reacties gekregen van zowel mensen op straat als via (motor gerelateerde) facebook pagina's. Vooral ook na de uitzending van Hart van Nederland gisterenavond. Bekijk hier de uitzending
*Bikergirls against cancer*