Actie Sportschool Nijhof- Haarlem

Zondag 30 oktober was het PINK RIBBON SUNDAY bij Sportschool Nijhof! Het was een gezellige ochtend. Op het programma: de Pink Ribbon Sunday mix.

Inhoud van de mix was van 9.30-12.00 uur verschillende lesjes van 20 minuten achterelkaar, gegeven door verschillende instructeurs. De instructeurs zetten zich vrijwillig hiervoor in en de sportschool betaalt niet aan de instructeur het salaris maar aan de Stichting. We begonnen met pilates, daarna yoga en daarna zumba. Even pauze; tijd voor hapje & drankje (gesponsord door de sportschool).

Lekkere fruitsalade en mini-krentenbolletjes en gezonde koeken. Weer door met de lesjes! Weerbaarheidstraining, power workout en als laatste restorative yoga. Deze vorm van yoga slaat mooi aan bij het thema omdat het een rustige vorm van yoga is en het gaat er vooral om om je lijf weer te herkennen en te vertrouwen na ziekte, operatie, medicijnen en stress. De deelnemers hebben genoten van alle lesjes (volgende dag wel spierpijn uiteraard) en het was een geslaagde ochtend.
In totaal hebben wij € 743,12 opgehaald!