​Halloween in Pink

Voor de gelegenheid stelde Mariahove gratis haar zaal ter beschikking en kwamen de bewoners genieten van de roze ballonnen en slingers tussen de Halloween versieringen.


Pasada Move & Groove wilde graag iets organiseren en met haar leden een donatie bij elkaar dansen. Zoals zovelen hebben ook wij persoonlijke verhalen en ervaringen met borstkanker wat Pink Ribbon een prachtig goed doel maakt dat wij graag willen steunen.


30 Deelnemers gingen in roze of Halloween kostuum, of in sommige gevallen een combinatie daarvan, de dansvloer op voor 2 uur Zumba plezier. De entreegelden zijn direct door het Pasada team in de Pink Ribbon donatiebox gestopt en in de korte pauzes waren er zowel Pink Ribbon als Zumba artikelen te koop. De opbrengst daarvan is ook de donatiebox in gegaan en dankzij een aantal lokale bedrijven hadden we een tafel vol leuke prijzen die de deelnemers konden winnen door lootjes te kopen om de donatiebox te spekken.


We hebben met zijn allen ontzettend veel plezier gehad tijdens ons eerste Pink Ribbon evenement en zijn er trots op als Zumba groep het mooie bedrag van € 300,- te kunnen doneren!