Pink Day Fitland - Deurne

De Pink Day vond plaats op zondag 8 januari van 13:00 uur tot 16:00 uur in Fitland Deurne. Aan deze dag was het goede doel Pink Ribbon verbonden. Deze dag had twee doelstellingen en dit waren ‘de vrouwen een leuke dag aanbieden’ en ‘zoveel mogelijk geld ophalen voor Pink Ribbon’.


Voor deze dag waren er drie groepslessen georganiseerd. Dit waren de Bodypump, Bodybalance en de Zumba Power. Deze groepslessen waren verspreid over de dag. De Bodypump vond plaats van 13:30 uur tot 14:00 uur, de Bodybalance van 14:30 uur tot 15:00 uur en de Zumba Power van 15:00 uur tot 15:30 uur. De standhouders waren de gehele dag actief.
Bij binnenkomst betaalde iedereen €5,00 entreekosten. Deze kosten gaan naar Pink Ribbon. Ook kregen ze bij binnenkomst één consumptie, waarvan de drinken konden halen. Als ze betaald hadden, konden ze verder lopen en rond gaan kijken bij de standhouders.


De groepslessen waren druk bezocht en iedereen was erg enthousiast. Ook de standhouders waren heel leuk opgezet en de bezoekers hadden veel kunnen zien. Natuurlijk waren we heel benieuwd hoeveel geld we hebben opgehaald voor Pink Ribbon. Het leuke is dat na de Pink Day nog veel mensen hebben gedoneerd en we tot een eindbedrag zijn gekomen van €428,65.
Het was een geslaagde dag!