VriendenLoterij vervult hartenwens ambassadeur Pink Ribbon

Ambassadeur Joyce Brand heeft van het VriendenFonds, onderdeel van de VriendenLoterij, een cheque ontvangen voor een weekendje weg met haar gezin. Het VriendenFonds is een nieuw initiatief voor een bijdrage om een hartenwens van een betrokkene te realiseren. Bedoeld voor kleine, concrete en materiële wensen die bijdragen aan het welzijn van deze persoon.


 

Ambassadeurs coördinator Mariette Nieuwboer deed namens Pink Ribbon een aanvraag bij het VriendenFonds voor een weekendje weg voor Joyce en haar gezin. Mariette Nieuwboer: "Onze ambassadeur Joyce Brand heeft borstkanker gehad met uitzaaiingen naar de lymfeklieren. Joyce is een fantastische moeder, vrouw en ook nog eens een geweldige ambassadeur. Met haar blog op onze site helpt, adviseert en steunt ze veel lotgenoten. We gunnen het Joyce dat ze drie nachten helemaal weg kan met haar gezin. Toen ze midden in haar chemokuur zat kon een week vakantie van het gezin niet doorgaan, omdat ze koorts kreeg en in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Joyce en haar gezin hebben zeker een weekendje weg verdiend!"