Opbrengst bloemenactie DEEN naar uitgezaaide borstkanker

De bloemenactie van DEEN supermarkten heeft € 9975,- opgeleverd. Directeur Leendert van Eck overhandigde gisteren de cheque aan Pink Ribbon. Het geld gaat naar het onderzoek 'Doelgerichtere combinatiebehandeling bij uitgezaaide borstkanker'. Het is de vijfde keer dat DEEN supermarkten een speciale actie organiseerde om geld op te halen voor borstkankeronderzoek.


In alle 70 DEEN Supermarkten en de webwinkel (www.deen.nl) konden klanten van DEEN een speciaal Pink Ribbon boeket kopen. Per verkocht boeket doneerde DEEN € 2,50 aan Stichting Pink Ribbon. De speciale actie heeft € 9.975 euro opgeleverd. Pink Ribbon gebruikt deze bijdrage voor wetenschappelijk onderzoek van Dr. John Martens: Doelgerichtere combinatiebehandeling bij vrouwen met uitgezaaide borstkanker. Op maandag 15 december jl. vond de cheque overhandiging plaats in de DEEN Supermarkt aan de Vredehofstraat in Hoorn.

Directeur Leendert van Eck van DEEN supermarktketen overhandigde op 15 december de cheque van € 9.975 euro aan Susan Veenhoff, directeur van Stichting Pink Ribbon. Pink Ribbon is blij met de opbrengsten van deze actie bij DEEN. Leendert van Eck: “Iedere dag sterven er in Nederland 9 vrouwen aan borstkanker. En dat zijn er 9 teveel!”.