VriendenLoterij verlengt structurele steun Pink Ribbon

Pink Ribbon is blij met de recente verlenging van de steun van de VriendenLoterij. Sinds 2009 ontvangt Stichting Pink Ribbon een bijdrage van de VriendenLoterij. Recentelijk is deze steun met vijf jaar verlengd. Dit garandeert een donatie van € 200.000,- per jaar. Jaarlijks komt daar nog een bedrag bij van het aantal deelnemers dat geoormerkt voor Pink Ribbon meespeelt met de VriendenLoterij. Met de bijdrage hebben we al verschillende impactvolle onderzoeken en projecten kunnen financieren.


De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 47 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim een half miljard euro aan goede doelen geschonken.
Speel mee met de VriendenLoterij voor Pink Ribbon