10 jaar Durea wandeltocht: 240 duizend euro voor onderzoek

Zaterdag 24 juni was de 10e en laatste Durea Wandeltocht. Deze wandeltocht leverde dit jaar 29 duizend euro op voor borstkankeronderzoek. Met de 10 wandeltochten die Durea organiseerde is er in al die jaren 240 duizend euro voor borstkankeronderzoek bij elkaar gelopen. Een fantastisch resultaat!


We zijn alle medewerkers van Durea, de organisatie, alle vrijwilligers, wandelaars en alle anderen die hier op wat voor manier dan ook bij betrokken zijn ontzettend dankbaar voor de jarenlange trouwe steun die we hebben mogen krijgen.

De wandeltocht in het gebied rond de Loonse en Drunense Duinen is inmiddels een begrip geworden. Wat begon met een paar honderd deelnemers in 2008 groeide uit tot wandeltochten waaraan maximaal 3000 mensen konden deelnemen.

Ook volgend jaar zal er in Drunen en omgeving gewandeld worden voor Pink Ribbon. Stichting Wandelen tegen kanker en partner Software Society gaan een vervolg geven aan de wandeltocht.