MCD en Boon's Markten organiseren nieuw evenement voor Pink Ribbon

De MCD en Boon's Markten gaan dit jaar, naast een statiegeldbonnen actie, ook een wandeling organiseren ten bate van Pink Ribbon. Op 14 oktober a.s. wordt dit nieuwe evenement voor Pink Ribbon georganiseerd: Altena Rond. Een wandelevenement waarbij er een tocht van 17 kilometer wordt gewandeld. Start- en finish is Fort Altena in Werkendam. Het streven is om maximaal 500 deelnemers hier aan mee te laten doen en 15 duizend euro bij elkaar te lopen.


De Altena loop zal van start gaan op 14 oktober tussen 8.30 - 9.30 uur. De deelnemers verzamelen op het startpunt en gaan een prachtige wandeling van ca. 17 km maken. De tocht voert door Sleeuwijk, door polderland met runderen en paarden en langs de woning van dokter Tinus in Woudrichem. Onderweg krijgen de deelnemers natuurlijk een hapje en drankje aangeboden. Ook loopt de tocht via het Liniepad en kom je weer terug bij het beginpunt waar de deelnemers een eenvoudige lunch krijgen.
Inschrijfgeld is € 10 per persoon. Aanmelden kan hier: https://acties.pinkribbon.nl/evenement/altena-rond

De MCD en Boon’s Markt gaan in oktober in de supermarkten ook weer geld voor Pink Ribbon ophalen. Zij vragen de klanten om statiegeldbonnen af te staan voor Pink Ribbon en het bedrag dat de klanten bij elkaar brengen, wordt door de supermarkten verdubbeld. Daarnaast wordt elke week een actie gehouden in de folder waarbij een deel van de verkoopprijs aan Pink Ribbon wordt overgemaakt. Deze acties hebben tot doel om bij elkaar ook een bedrag van € 15.000,= op te brengen. Ook worden er bedrijven gevraagd om deze actie financieel te ondersteunen.