Sandd introduceert kerstzegels en steunt daarmee borstkankeronderzoek

Jaarlijks versturen we in Nederland miljoenen kerstkaarten. De markt voor decemberzegels is goed voor een volume van ca. 90 miljoen zegels. Reden voor postbedrijf Sandd om voor het eerst kerstzegels aan te bieden. Naast de reguliere zegels die het bedrijf op de markt brengt, kunnen consumenten en bedrijven nu dus ook profiteren van een scherp tarief voor kerstzegels. Per verkocht zegelvel wordt er 25 eurocent gedoneerd aan borstkankeronderzoek.


De kerstzegel van Sandd kost slechts 50 cent. Dat scheelt bijna 25 cent per zegel t.o.v. de huidige decemberzegel van 73 cent. Een vel van 20 kerstzegels kost € 10,-.
Sandd kan deze scherpe prijzen bieden vanwege een efficiënte werkwijze en doordat bezorging plaatsvindt op 2 dagen per week; dinsdag en vrijdag.

De kerstzegels zijn vanaf 27 november te koop via de Sandd webshop en bij de Sandd postpunten (www.sandd.nl/postpunt). Hier is de kerstpost ook weer in te leveren.

Van ieder verkocht zegelvel doneert Sandd 25 cent aan Pink Ribbon.
De kerst is voor velen een periode vol vreugde en gezelligheid. Toch is het ook voor veel mensen een moeilijke tijd. Want 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Een heftig gegeven. Vooral ook omdat we allemaal wel 7 vrouwen om ons heen kennen. Je zus? Je buurvrouw? Je dochter? Een collega? Een vriendin? Je moeder? Daarom doneert Sandd een deel van de opbrengst dit jaar aan dit goede doel. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.