Enjoy the Ride sponsorritten 2017 brengen €14.023 op

In oktober 2017 waren er in heel Nederland meerdere Enjoy the Ride sponsorriten voor Pink Ribbon. Dinsdagochtend 23 januari 2018 overhandigde namens de KNHS Esther Hendriksen (hoofd Marketing, Communicatie en Sponsoring), een cheque ter waarde van € 14.023,- aan Brigitte Dubbelaar en Willemijn van den Berg van Pink Ribbon. De overhandiging gebeurde namens alle deelnemers aan de sponsorriten bij de KNHS in Ermelo, De Harsloruiters in Bennekom, Koningin Emma in Scheveningen, RSC Seurenheide in Well en de Bronckhorster Ruitervrienden in Zelhem.


“Een mooi bedrag”, zegt Brigitte Dubbelaar, “We zijn de deelnemers en donateurs heel dankbaar. De opbrengst wordt gebruikt om meer onderzoek te doen". Ook Esther Hendriksen was blij met het resultaat: “Wij zijn ontzettend trots op alle deelnemers en vrijwilligers die geholpen hebben om dit bedrag bij elkaar te krijgen. De KNHS bekent kleur want in de oktobermaand kleuren de Nederlandse bossen tijdelijk roze. Samen hebben we genoten en dat voor het goede doel.”
De opbrengsten van de Enjoy the Rides gaan naar nieuwe onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.Enjoy the Ride
Ben jij dol op buitenrijden? Doe dan mee aan Enjoy the Ride. Enjoy the Ride staat voor onbezorgd buitenrijden in de mooiste gebieden van ons land. Ook dit jaar komen er in oktober weer ritten voor Pink Ribbon. Wil je geld inzamelen, hou de website dan goed in de gaten! En wil je op jouw vereniging of FNRS ruitersportcentrum een rit organiseren, neem dan contact op met de KNHS Sportaanbiedersdesk voor meer informatie!