Klanten Poiesz supermarkten doneren € 21.685,80,-

De meeste automaten voor lege flessen en kratten in de Poiesz supermarkten hebben naast een groene knop een gele donatieknop, waarmee het statiegeld kan worden gedoneerd aan een goed doel. De afgelopen periode was deze gele knop gekoppeld aan Pink Ribbon. In totaal is er met deze actie een bedrag van € 21.685,80,- binnengehaald.
“Recycling is een belangrijk thema binnen ons familiebedrijf. Automaten waar klanten hun lege plastic flessen en kratten kunnen inleveren is een stap in de keten van recycling. Het inleveren van lege flessen krijgt een extra dimensie als hiermee een goed doel zoals Pink Ribbon kan worden ondersteund.” aldus Jan Hoitema, Hoofd Marketing & Communicatie van Poiesz Supermarkten B.V.

Op de foto zie je Jan Hoitema samen met Pink Ribbon vrijwililgers Anita Boonstra en Cindy Neyens.

In het merendeel van de Poiesz supermarkten staat een emballage automaat met een donatieknop. Er wordt regelmatig gewisseld van goede doelen. Het bedrag dat voor Pink Ribbon is opgehaald is door klanten in 12 verschillende supermarkten opgehaald.

Poiesz is een supermarkt keten in noord Nederland. Een familiebedrijf dat zo’n 95 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Poiesz maakt het alledaagse bijzonder. "We maken het winkelen leuker en makkelijker door passend assortiment te voeren met alles wat dagelijks nodig is. Dat scheelt tijd en keuzestress."
Kijk voor meer informatie en vestigingen op https://www.poiesz-supermarkten.nl/.