Inschrijving 7e Pink Walk geopend

Op zondag 6 oktober wordt voor de 7e keer de Pink Walk voor Pink Ribbon gehouden in Westerbork. Deze eerste zondag in de borstkankermaand kleurt Westerbork roze en zullen de honderden deelnemers in een grote roze slinger door het Drentse landschap wandelen. Deelnemers kunnen kiezen uit een wandeling van 6, 10 of 16 kilometer. Dit jaar is er geen run. Inschrijven voor de walk is vanaf dit moment mogelijk.


In 2018 haalden deelnemers en sponsors een bedrag van 31 duizend euro op voor borstkankeronderzoek.
Ook tijdens deze 7e editie geeft Pink Ribbon de deelnemers van de Pink Walk de mogelijkheid om hun prestatie te laten sponsoren op het speciale actieplatform. Op deze website geven we je tips en tricks waarmee je gemakkelijk om donaties kunt vragen.
Opgeven voor de wandeling kan via www.pinkwalk.nl.