Ervaring met de zorg voor borstkanker en erfelijke aanleg tijdens de coronacrisis?

De afgelopen maanden is de zorg door de coronacrisis behoorlijk veranderd. (Preventieve) behandelingen en (na)controles werden uitgesteld of in een andere volgorde gedaan, spreekuren werden telefonisch of via videobellen gehouden en wie in het ziekenhuis werd behandeld, moest dat vaak in z’n eentje ondergaan. Borstkankervereniging Nederland hoort goede verhalen over hoe ziekenhuizen omgingen met de borstkankerzorg in tijden van corona en soms ook minder goede. Zij vinden deze verhalen heel waardevol en zijn aanleiding voor verder onderzoek.


Oproep BVN: 
Ben jij in maart, april of mei 2020 in het ziekenhuis geweest vanwege borstkanker of erfelijke aanleg? Of heb je binnenkort een afspraak in het ziekenhuis? BVN is benieuwd naar jouw ervaringen met de zorg voor borstkanker en erfelijke aanleg tijdens de coronacrisis. Vul daarom snel (anoniem) de enquête in. De uitkomst wordt gebruikt om met ziekenhuizen in gesprek te gaan over hoe de zorg het beste kan worden opgestart. Of wie weet komen er inzichten uit die de borstkankerzorg voorgoed kunnen verbeteren.

Help BVN en vul de vragenlijst in: https://borstkanker.nl/nl/nieuws/wat-jouw-ervaring-met-de-zorg-voor-borstkanker-en-erfelijke-aanleg-tijdens-de-coronacrisis