19 & 20 sept: Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht Thuiseditie

Helaas kan het geplande event, de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht, op 19 september vanwege alle maatregelen rondom corona geen doorgang vinden. Maar, op 19 en 20 september kun je meedoen met de Thuiseditie van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht. Vanuit huis, in je eigen omgeving, samen met je wandelmaatjes geld inzamelen voor belangrijk borstkankeronderzoek. Loop jouw geplande afstand en ontvang zelfs ook een medaille.


#degezelligste wandeltocht gaat helaas niet door op 19 september. Een moeilijk besluit van organisator Le Champion en een grote teleurstelling voor iedereen. Voor het eerst sinds jaren zal Amsterdam en Zaandam niet volstromen met enthousiaste wandelaars tijdens de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht. Maar dat betekent niet dat de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht 2020 ongemerkt voorbij gaat.

Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht Thuiseditie
Wil jij tóch de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht beleven? Doe dan op zaterdag 19 of zondag 20 september samen met jouw wandelmaatjes mee aan de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht Thuiseditie! Je kunt kiezen uit de reguliere afstanden, namelijk 10, 20, 27 of 42 km. Registreer jouw wandeltocht met de nieuwe Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht app (vanaf 1 sept) en ontvang na afloop dé officiële medaille!

* Let op: de app is vanaf 1 september beschikbaar.

Jouw deelname aan de Thuiseditie kan je laten sponsoren voor belangrijk borstkankeronderzoek. 

Meer lezen & meedoen