Lifeline: officiële soundtrack van Pink Ribbon’s Oktober Borstkankermaand

"Ik zie jouw strijd en ben er onvoorwaardelijk voor jou bij elke stap die je neemt. Ik blijf dichtbij je en ga niet weg totdat je hier doorheen bent”. Producersduo THNDR creëerde in samenwerking met Amber Gomaa en Rico Dean voor Pink Ribbon de anthem van Oktober Borstkankermaand. De single ‘Lifeline’, die op 24 september 2020 uitkomt via ADA/Warner, hoor je onder alle Pink Ribbon reclame-uitingen en haakt perfect in op de kracht van het actiestatement: steun, medeleven en saamhorigheid.


Het thema van de Oktober Borstkankermaand 2020 is ‘naasten'. “‘Lifeline’ betekent letterlijk een ‘a thing on which someone or something depends or which provides a means of escape from a difficult situation’. Ofwel in dit geval: een dierbare die zijn hand uitreikt naar de persoon met kanker en zegt: ‘op mij kan je steunen. Je bent niet alleen’”, aldus zangeres Amber Gomaa.