9e statiegeldactie Dirk van den Broek voor Pink Ribbon

Met het deponeren van een statiegeldbon in de speciale actiezuil opende Pink Ribbon vrijwilliger en ex-borstkankerpatiënt Maaike Hendriks vandaag symbolisch de statiegeldactie van Dirk van den Broek voor Pink Ribbon. Het is de negende keer dat Dirk van den Broek hun klanten tijdens de borstkankermaand – en nog een paar weken daarna – de gelegenheid geeft om hun emballagebon te doneren aan borstkankeronderzoek. Eind november wordt bekend wat deze actie heeft opgeleverd.De Dirk van den Broek vestiging in Hoofddorp was het decor van de aftrap. Pink Ribbon ambassadeur Quinty Trustfull – die vorig jaar nog vol trots de cheque met het eindbedrag van 2019 in ontvangst nam – is dit jaar het gezicht van de actie.

Maaike Hendriks - vrijwilliger Pink Ribbon en Cunera Sengers, bedrijfsleider Dirk van den Broek Hoofddorp