Virtuele editie GasTerra Ladiesrun Groningen

Je kunt op zaterdag 28 en zondag 29 november toch de GasTerra Ladiesrun Groningen beleven tijdens de virtuele editie. Dit jaar niet op een bruisende en roze Vismarkt, maar gewoon in de buurt, vanuit huis. Kom samen met andere stoere vrouwen en meisjes in actie voor Pink Ribbon en kies uit een parcours van 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km. Iedereen kan meedoen! Deze virtuele editie beleef je met de MyTrace app. Dankzij deze innovatieve app lijkt het alsof je de GasTerra Ladiesrun Groningen echt in Groningen loopt.


Kom samen met andere stoere vrouwen en meisjes in actie voor Pink Ribbon en kies uit een parcours van 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km. Iedereen kan meedoen! Deze virtuele editie beleef je met de MyTrace app. Dankzij deze innovatieve app lijkt het alsof je de GasTerra Ladiesrun Groningen echt in Groningen loopt, met o.a:

• Opwarming door de speaker en een officieel startschot;

• Updates over jouw tussentijden;

• Weetjes over de highlights langs de route;

• Muziekpunten en publiek die jou naar de finish dragen;

• Finishen met het uitzinnige publiek op de Vismarkt.

Heb je de finish gehaald? Dan wacht je een unieke virtuele medaille, maar je kunt ook een echt exemplaar bestellen. Meld je gratis aan, download de MyTrace app en loop mee voor borstkankeronderzoek!

Bron: ladiesrungroningen.nl