Cheque van € 41.752,15 voor Pink Ribbon, namens de klanten van DEEN

De hele oktobermaand borstkankermaand verkocht DEEN roze boeketten bloemen in de winkel en in de webwinkel. Van ieder verkocht boeket doneerde DEEN € 2,50 aan Pink Ribbon. Daarnaast hebben de klanten flessen ingeleverd. Op deze manier hebben de klanten van DEEN dit jaar het prachtige bedrag van € 41.752,15 opgehaald. Op 1 december overhandigde Joost Deen een gepaste 1,5 meter de cheque aan Quinty Trustfull, ambassadeur van Pink Ribbon.


Quinty Trustfull: “Deze tijd, met alle beperkende maatregelen rondom corona, is extra lastig voor borstkankerpatiënten. Behandelingen moeten soms alleen ondergaan worden, consulten gaan soms telefonisch en ook een knuffel van of met een naaste is lang niet altijd mogelijk. Ook voor Pink Ribbon zijn het lastige tijden, want door de aangescherpte maatregelen rondom corona konden veel evenementen en acties waarbij geld wordt opgehaald voor borstkankeronderzoek, niet doorgaan. We zijn daarom extra blij met de steun van partners zoals DEEN Supermarkten. Dankzij de jarenlange, succesvolle, boekettenactie, kunnen we ook in deze tijd blijven zorgen voor de borstkankerpatiënt. Dankjewel, namens mij en alle borstkankerpatiënten.”


Joost Deen en Quinty Trustfull


DEEN organiseerde in 2011 voor het eerst een spaarcampagne voor Pink Ribbon. Door de verkoop van mooie kookboeken heeft DEEN toen, samen met haar klanten, een mooie cheque met een bedrag van maar liefst € 80.000,- mogen overhandigen. Daarbij zijn er, de afgelopen 7 jaar, iedere oktobermaand speciale Pink Ribbon boeketten verkocht door DEEN. Dit jaar is de flessen actie hieraan toegevoegd. Samen met haar klanten heeft DEEN met deze jaarlijkse bloemenactie inmiddels nog eens zo’n € 146.000,- euro kunnen doneren aan borstkankeronderzoek.