Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht 2021 afgelast

Sportorganisatie Le Champion en de betrokken gemeenten hebben in goed overleg helaas moeten concluderen dat het Dam tot Dam Weekend op 18 en 19 september opnieuw niet door kan gaan. Dit betekent ook dat de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht dit jaar helaas niet doorgaat. We betreuren dat uiteraard ten zeerste. Na de digitale versie van 2020 keken we erg uit naar deze eerste echte editie. We vinden het hartverwarmend hoeveel enthousiaste mensen zich hadden ingeschreven via ons platform. Deze mensen lieten hun prestatie sponsoren om zo geld voor Pink Ribbon op te halen. Ontzettend jammer en een domper voor de organisatie en alle betrokkenen dat het gehele Dam tot Dam Weekend niet door kan gaan. We zien met veel vertrouwen en enthousiasme uit naar volgend jaar.


Lees het bericht van Le Champion