Borstkankervereniging Nederland

Als borstkankerpatiënt heb je genoeg zorgen aan je hoofd. Goede informatie geeft rust. Gun jij jezelf of een ander goede informatie en steun? Borstkankervereniging Nederland is de patiëntenvereniging voor mensen die borstkanker hebben (gehad) of erfelijk belast zijn. Ook niet-patiënten zijn natuurlijk welkom!

Borstkankervereniging Nederland (BVN) zet zich met passie in voor optimale kwaliteit van zorg voor alle mensen met (ooit) borstkanker en/of erfelijk belasten en bevordert een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.
Dit doet BVN door het inbrengen van het patiëntenperspectief in alle trajecten gericht op kwaliteit van zorg en door het bevorderen van zelfmanagement. Ook zet BVN zich in voor de screening en follow up van hoog risicogroepen zoals mensen met 'dense breast' en erfelijk belasten voor borst- en eierstokkanker.

B Magazine cover najaar 2017Magazine B & lid worden
Wil je op de hoogte blijven van het actuele nieuws op het gebied van borstkankerzorg? Vind je dat BVN belangrijk werkt doet? Dan kun je voor 35 euro jaar lid worden. Je ontvangt dan o.a 3 x per jaar het blad B; hét geprinte informatiemiddel over borstkanker geschreven vanuit patiëntenperspectief. In B vind je nieuwe ontwikkelingen op het gebied van borstkanker, begrijpelijke medische informatie, handvatten om zelf de regie te houden en ervaringsverhalen. per

Het blad verschijnt in april, september en december en wordt verstuurd aan alle leden van Borstkankervereniging Nederland. Ook wordt het verspreid onder alle mammacare afdelingen in Nederland zodat ook nieuwe patiënten het blad krijgen

Meer informatie over B en lid worden van de BVN

Doelgroep Borstkankervereniging

  • alle (ex-)borstkankerpatiënten en erfelijk belasten in Nederland
  • iedereen die interesse heeft in borstkanker zoals de ‘inner circle’ van een patiënt
  • zorgverleners
  • samenwerkingspartners van Borstkankervereniging Nederland