Coronavirus & gevolgen voor acties

Het is een rare tijd voor ons allemaal. Zoals Mark Rutte in een persconferentie aangaf: de realiteit is dat het coronavirus onder ons is, en voorlopig ook onder ons blijft. Gelukkig zijn de meeste mensen gezond en sterk genoeg om weer beter te worden. Mede dankzij het onmisbare zorgpersoneel.

Impact coronavirus en kanker

Maar voor een deel van ons is dat anders. Bijvoorbeeld voor mensen die worden behandeld voor kanker of daar net mee klaar zijn. Zij voelen zich extra kwetsbaar. De bescherming van hun gezondheid is nu nog belangrijker. Dat is moeilijk, ook voor de mensen om hen heen. We wensen iedereen de komende tijd ontzettend veel sterkte. Lees meer over borstkanker & het coronavirus.

Jouw actie en het coronavirus

Kom je in actie voor borstkankeronderzoek? Daar zijn we je natuurlijk hartstikke dankbaar voor.

Doe je mee aan een evenement dat voor Pink Ribbon wordt georganiseerd? Zoals bijvoorbeeld de Ladiesrun of de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht? Veel van deze evenementen gaan niet door/zijn afgelast. Sommige zijn of worden verplaats naar een mogelijk ander moment dit jaar. Houd de website en social media kanalen van de organisatie in de gaten om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws over het wel of niet doorgaan van het evenement.

Heb jij zelf een actie opgezet voor Pink Ribbon? Dan bepaal je zelf wat er met jouw actie gebeurt.

Hou er rekening mee dat ook bij jouw actie kwetsbare mensen kunnen zijn. Mensen die kanker hebben (gehad) bijvoorbeeld. We vragen je om de richtlijnen van RIVM te volgen.

Op onze website vind je meer informatie over de gevolgen van het coronavirus voor Pink Ribbon. Heb je nog vragen? Laat het ons weten via acties@pinkribbon.nl.