Asmodee & Pink Ribbon

Asmodee, spellendistributeur met een uiteenlopend assortiment, zet zich in voor Pink Ribbon. Vanaf 10 september is er een speciale roze set te koop van het populaire spel Ticket to Ride. 

Ticket to Ride, het populairste bordspel van Nederland introduceert Ticket to Ride: Play Pink. Deze gelimiteerde editie is meer dan een leuke set roze treintjes om het bordspel mee te kunnen spelen. Asmodee zal zich door middel van Play Pink lokaal inzetten voor borstkanker.

Asmodee, bekend van onder andere de Pokémon ruilkaarten, maar ook spellen zoals Ticket to Ride, Exploding Kittens en Dobble, wil op deze manier een bijdrage leveren aan het op de kaart zetten en ondersteunen van borstkanker(onderzoek). Dat wordt gedaan door 4 euro per verkocht artikel te doneren aan Pink Ribbon.

Marjolein Lubberman, CEO Asmodee The Netherlands: “Onderzoek, en dus geld, is van essentieel belang voor een ziekte waar zoveel vrouwen en hun gezinnen helaas mee geconfronteerd worden. Het is dan ook een kleine moeite dat wij financieel een steentje mogen bijdragen.”

Ticket to Ride: Play Pink kost €6,99 en is o.a. verkrijgbaar bij Bruna, Intertoys en Wehkamp. 

Premium partners

Partners