C&A & Pink Ribbon

C&A steunt Pink Ribbon al een aantal jaren; o.a. door de verkoop van de Pink Ribbon Armband. In het najaar van 2019 verkochten ze ook als enige partner de speciale Pink Ribbon sokken. Deze waren in 2 varianten te krijgen.

Mieke van Groningen, Head of Regional Marketing C&A: "De keuze voor Pink Ribbon komt onder meer voort uit het feit dat vrouwen bij C&A een belangrijke rol spelen. Vrouwen voelen zich ontzettend verbonden met Pink Ribbon en spelen binnen en buiten onze organisatie een prominente rol. Een groot deel van onze collectie is voor vrouwen gemaakt , maar daarnaast is 80 procent van onze werknemers vrouw. Een op de zeven vrouwen krijgt borstkanker, dus een deel van onze medewerkers heeft helaas dan ook direct of indirect met de ziekte te maken. Het was zeker niet moeilijk ze te enthousiasmeren voor dit doel. Onze medewerkers staan hierachter en zijn trots het roze lintje te mogen dragen."

Dankzij de donaties van C&A worden o.a. onderstaande onderzoeken mede-gefinancierd:
*Afwachten bij voorstadium borstkanker soms beter? Leren van het verleden

*Immunotherapie op maat voor patiënten met uitgezaaide triple negatieve borstkanker

www.cena.nl

In januari 2020 overhandigden C&A medewerkers - en vriendinnen - Lizzy en Desiree een cheque met de opbrengst van 2019 aan Pink Ribbon ambassadeur Quinty Trustfull.