DEEN Supermarkten & Pink Ribbon

DEEN Supermarkten komt al jaren in actie om samen met haar klanten geld op te halen voor borstkankeronderzoek. Dit doen zij door een jaarlijks terugkerende bloemenactie. Per verkocht actieboeket is er € 2,50 gedoneerd aan borstkankeronderzoek.

De hele oktobermaand borstkankermaand verkocht DEEN roze boeketten bloemen in de winkel en in de webwinkel. Van ieder verkocht boeket doneerde DEEN € 2,50 aan Pink Ribbon. Daarnaast hebben de klanten flessen ingeleverd waarmee borstkankeronderzoek werd gesteund. Op deze manier hebben de klanten van DEEN dit jaar het prachtige bedrag van € 41.752,15 opgehaald.
Op 1 december 2020 overhandigde Joost Deen een gepaste 1,5 meter de cheque aan Quinty Trustfull, ambassadeur van Pink Ribbon. 

Quinty Trustfull: “Deze tijd, met alle beperkende maatregelen rondom corona, is extra lastig voor borstkankerpatiënten. Behandelingen moeten soms alleen ondergaan worden, consulten gaan soms telefonisch en ook een knuffel van of met een naaste is lang niet altijd mogelijk. Ook voor Pink Ribbon zijn het lastige tijden, want door de aangescherpte maatregelen rondom corona konden veel evenementen en acties waarbij geld wordt opgehaald voor borstkankeronderzoek, niet doorgeen. We zijn daarom extra blij met de steun van partners zoals DEEN Supermarkten. Dankzij de jarenlange, succesvolle, boekettenactie, kunnen we ook in deze tijd blijven zorgen voor de borstkankerpatiënt. Dankjewel, namens mij en alle borstkankerpatiënten.”

De bloemenactie van 2019 leverde een bedrag op van: € 21.600,-.

www.deen.nl en deen.nl/bloemen