Dirk van den Broek & Pink Ribbon

Dirk van den Broek draagt bij aan borstkankeronderzoek. Ook in 2020 kunnen klanten van Dirk van den Broek in de actieperiode weer hun statiegeldbon deponeren in de speciale Pink Ribbon zuilen. De actie loopt van 5 oktober tot en met 29 november. Het is het 9e jaar dat Dirk van den Broek in actie komt om geld op te halen voor borstkankeronderzoek. 

De opbrengst van de statiegeldactie van 2020 is € 47.239,35. 
Vanwege alle maatregelen rondom corona kon er natuurlijk geen live cheque-uitreiking plaatsvinden. Maar, Dirk van den Broek maakte een cheque van 1,5 meter en stuurde deze op naar Pink Ribbon relatiemanager Willemijn van den Berg. 
We zijn hartstikke blij dat we ook dit jaar weer een geweldige donatie van alle klanten van Dirk van den Broek hebben gekregen. Dankjewel aan iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. 


Marcel Huizing, directeur Dirk van den Broek: " Het is natuurlijk vreselijk als je direct of indirect met borstkanker wordt geconfronteerd. De initiatieven van Pink Ribbon om onderzoeken en projecten te financieren ondersteunen wij daarom van harte. Met een grote inzamelingsactie in al onze winkels willen we een bijdrage leveren aan meer onderzoek op het gebied van borstkanker. Dat vinden wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid."

Marcel Huizing Dirk van den Broek