Dirk van den Broek & Pink Ribbon

Dirk van den Broek draagt bij aan borstkankeronderzoek. Ook in 2020 kunnen klanten van Dirk van den Broek in de actieperiode weer hun statiegeldbon deponeren in de speciale Pink Ribbon zuilen. De actie loopt van 5 oktober tot en met 29 november. Het is het 9e jaar dat Dirk van den Broek in actie komt om geld op te halen voor borstkankeronderzoek. 

Met de statiegeldactie van 2019 is er ruim 46 duizend euro opgehaald!
Lees het nieuwsbericht over de opbrengst van de actie.

Op 11 december 2019 nam Pink Ribbon ambassadeur Quinty Trustfull de cheque in ontvangst in de Dirk van den Broek aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam. Ze kreeg deze uit handen van filiaalmanager Dennis Weijers.


Marcel Huizing, directeur Dirk van den Broek: " Het is natuurlijk vreselijk als je direct of indirect met borstkanker wordt geconfronteerd. De initiatieven van Pink Ribbon om onderzoeken en projecten te financieren ondersteunen wij daarom van harte. Met een grote inzamelingsactie in al onze winkels willen we een bijdrage leveren aan meer onderzoek op het gebied van borstkanker. Dat vinden wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid."

Marcel Huizing Dirk van den Broek