Ha-Ra & Pink Ribbon

De naam Ha-Ra staat al jaren voor milieuverantwoord en goed omgaan met de verzorging van jezelf en je omgeving, in harmonie met de natuur. Met het oog op welzijn voor mens, dier en natuur brengt Ha-Ra unieke, biologische en hoogwaardige producten op de markt. Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel. In ons jubileumjaar steunen wij daarom Pink Ribbon met deze schitterende actie.

Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum in Nederland en we willen graag iets extra’s doen voor de wereld om ons heen. We hebben gekozen een actie te organiseren voor Pink Ribbon omdat hun doelstelling goed bij onze filosofie past. Ha-Ra is een bedrijf waar veel vrouwen werken en onze klanten zijn ook hoofdzakelijk vrouwen. Reden genoeg dus om voor Pink Ribbon te kiezen. De ‘Special edition’ Scrub wit doek met een roze rand is speciaal voor deze actie geproduceerd.
Directeur Norbert Wax: “Op initiatief van onze vrouwelijke medewerkers willen wij alle vrouwen in Nederland ondersteunen met deze actie”

In oktober 2016 verkocht Ha-Ra de Special edition Scrub Wit doek voor Pink Ribbon. Van elke doek gaat er € 2,- naar borstkankeronderzoek.

Wil je ook een doek bemachtigen, boek dan een demonstratie met consulenten of wordt zelf consulent. Zoek je een baan met veel vrijheid en goede verdiensten naast je huidige werk of studie? Heb je bovendien een ondernemersgeest en hou je ervan met mensen om te gaan, meld je dan aan als Ha-Ra consulent. Voordat je als consulent aan de slag gaat, word je een compleet opleidingsplan aangeboden. Je wordt in de praktijk goed begeleid door onze teamleiders.
Meer informatie vind je op www.ha-ra.nl.

Op ons blog vertelt Ha-Ra consulente Grytsje haar verhaal.

De actie heeft tienduizend euro opgeleverd!