Hema & Pink Ribbon

HEMA en Pink Ribbon vragen aandacht voor borstonderzoek

HEMA is er voor iedereen. Ook voor één op de zeven vrouwen die borstkanker krijgt. Daarom willen ze er samen met Pink Ribbon voor zorgen dat iedereen weet dat je zelf borstonderzoek kan doen, zodat je eventuele veranderingen op tijd opmerkt. Zo kunnen je borsten de zorg krijgen die ze verdienen. Dit doen we met roze tags die aan alle HEMA bh’s hangen. Op de tag staat een QR-code die verwijst naar onze online borstonderzoekpagina (hema.nl).

Prothese-bh

Daarnaast heeft HEMA een prothese-bh ontwikkeld, uiteraard tegen een HEMA-prijsje (25 euro). Zodat elke vrouw de steun krijgt die ze verdient.
De prothese-bh is in de kleuren wit en zwart verkrijgbaar in de grotere filialen en op hema.nl. Hij heeft een zachte katoenen voering, is beugelloos en voorgevormd. Daarnaast heeft de bh prothesezakjes aan beide zijden en verstelbare bandjes aan de voorkant. Zo kun je zelf gemakkelijk de prothese(s) in de bh doen.

Punten doneren

Spaar jij ook punten met je HEMA pas? Deze kun je vanaf 19 september inwisselen voor een donatie een Pink Ribbon. Zo help je Pink Ribbon om vrouwen met borstkanker te ondersteunen. Het inwisselen van je punten kan via hema.nl/pas/vouchers.

Premium partners

Partners