KitchenAid & Pink Ribbon

Wereldwijd worden veel vrouwen getroffen door borstkanker. Allemaal horen en zien wij dat om ons heen. Er is veel geld nodig voor onderzoek naar genezing en ondersteuning van vrouwen met borstkanker. KitchenAid vindt het heel belangrijk hier een rol in te spelen. Daarom steunt KitchenAid het werk van Pink Ribbon in Nederland. Dat doen zij door o.a. de verkoop van geselecteerde producten waarvan een gedeelte van de opbrengst naar borstkankeronderzoek gaat. In 2016 waren dat een aantal producten uit de Raspberry Ice Artisan-lijn.

Bakken voor Pink
Ook is KitchenAid samen met foodblogger Laura's Bakery, de initiatiefnemer van 'Bakken voor Pink'; een bak-actie waarmee particulieren koekjes kunnen bakken en verkopen, en zo geld ophalen voor borstkankeronderzoek. Ook in oktober 2016 is deze actie weer groots opgepakt.

Onne van Loon namens KitchenAid Nederland: “KitchenAid steunt al jarenlang onderzoek op het gebied van borstkanker. In tal van landen ondersteunen wij de gezaghebbende organisatie op dit gebied. In Nederland zijn wij onder de indruk van het werk van Pink Ribbon en dragen daaraan graag bij.”

Zaterdag 12 november 2016, tijdens het culinaire event De Tasty, overhandigden initiatiefnemer KitchenAid en Laura’s Bakery de cheque aan Pink Ribbon. Baksters en bakkers in het hele land doken de afgelopen weken voor Pink Ribbon de keuken in. Hun roze cupcakes, koekjes en biscuits in alle soorten, maten en smaken leverden maar liefst € 13.441,- op!
Lees het nieuwsbericht

Onne van Loon (KitchenAid), Laura Kieft (Laura's Bakery) en Nicolette Salden (Hoofd Fondsenwerving Pink Ribbon)

www.kitchenaid.nl